zurcio, no tak już poprawiłem...7200km a nie 72000 :P
Ramki do tablic...z wyświetlaczem...
Zwiń
X
-
Ramki do tablic...z wyświetlaczem...
Witam,
chciałam poznać opinię na temat tych ramek pod tablice. Czy może ktoś z Was to ma? I ogólnie jakie to robi na Was wrażenie? Na mnie nie robi, ale Kuzynka uparła się...i postanowiłam zapytać w jej imieniu żeby móc jej dobrze doradzić.
Niżej link
Z góry dziękuję za odpowiedzi Te krytyczne też
-
-
Zamieszczone przez 2pacWT :]
jak juz cos, to lepiej wyswietlacz diodowy na tylna szybe
[ Dodano: Pią 13 Cze, 08 00:11 ]
http://moto.allegro.pl/item378435481...ki_od_1_z.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlena-25Pewniejsze, że dłużej w aucie pobędzie, bo jak pisał wyżej Kolega te tablice mogą być chodliweByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez marlena-25Pewniejsze, że dłużej w aucie pobędzie, bo jak pisał wyżej Kolega te tablice mogą być chodliwe
Kupi się Kuzynce większą torebkę i będzie ze sobą zabierać swoje cacka :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 13 Cze, 08 00:32 ]
Zamieszczone przez 2pac
Niestety, ale dostałam odpowiedź, że to odpada :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlena-25Niestety, ale dostałam odpowiedź, że to odpada :P
generalnie jak bedzie chciala to i tak kupi i my jej od tego nie odwiedziemy :]President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacZamieszczone przez marlena-25Niestety, ale dostałam odpowiedź, że to odpada :P
generalnie jak bedzie chciala to i tak kupi i my jej od tego nie odwiedziemy :]
Od momentu kupna auto poza własne podwórko nie wyjedzie :szeroki_usmiech
Kupić, pewnie coś kupi, chodzi jedynie o estetykę, ale moje wrażenie jest takie, że każde takie dodatkowe cacko estetykę odbiera....w zależności jeszcze do jakiego auta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaczy tablica czy wyswietlacz to porażka jakich mało :roll:
a tak z ciekawości, to co ona ma zamiar tam wyswietlać, numer telefonu, czy jakies bluzgi, bo nie bardzo widzę zastosowanie... :?:
Ja nie mogę się za bardzo wypowiadać w tej kwestii, bo mi nie wypada, jedynie myślenie mi zostaje....więc w myślach...hmmmm... :diabelski_usmiech
Czasami ktoś coś kupuje żeby mieć.... :roll:
Komentarz
-
-
tak po prostu pytam, bo nie wiem jak to zastosowac, ale telefon jakos sam sie nasuwa
powaznie mowiąc, abstrahujac od tego co sie komu podoba a co nie, to pozostaje jeszcze kwestia legalności takiego "oswietlenia" a wydaje mi się, ze to wątpliwa sprawa :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz